Den gode tunmousse

Ingredienser:
3 ds. Tun i olie. konserves
200 gram Smør  
1 dl. Cheasy fraiche 9 %  
1 tsk. Citronsaft. friskpresset  
0.5 tsk. Salt    
Peber  
  
Ristet brød eller flutes
  
Cherrytomater  
Iceberg salat  
Agurk

Hæld olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag til. Fyld moussen i en form ( skyl først formen med koldt vand, så hænger den ikke i ). Stilles i køleskab mindst 1/2 døgn.

Ved servering lægges strimlet iceberg først på tallerken,moussen skåret i skiver ovenpå. Pynt med halve cherrytomater,agurkeskiver og brøndkarse.

Tips:
Man kan røre en dressing af creme fraiche,frisk purløg,persille. Smages til med salt og peber.  

 

Heidi 01.08.2013 23:14

Hejsa Diana, sikke en flot side:) Skal man lade smørret blive blødt før man pisker det? Og tror du man kan blande et glas caviar i også?

Hej fra Heidi^^

Diana Øgendahl 03.08.2013 21:26

Hejsa Heidi

Ja det er nemmere at arbejde med når smørret er blødt på forhånd.

Diana Øgendahl

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆