Lakridsmandler

100 g mandler
85 g sukker
0,5 dl vand
1 tsk. Raw Liquorice Powder
1 spsk. Sweet eller Salty Liquorice Syrup

Kom alle ingredienserne i en pande eller tykbundet
gryde, og varm op ved høj varme under omrøring.

Når massen er kogt ind (til den ikke længere flyder ud
på panden), fordeles mandlerne jævnt på et stykke
bagepapir.

Bliv ikke fortvivlet, hvis mandlerne hænger
sammen. Efter afkøling i 5 minutter skilles de let fra
hinanden. Nyd lakridsmandlerne varme eller afkølede.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side