Red velvet cake med ganache

Ingredienser:
3 1/2 dl sukker
2 æg
3 1/2 dl hvedemel
1 tsk. Natron
1/2 tsk. Salt
2 spsk. Kakao
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. Hvidvinseddike
1 dl flydende margarine
2 1/2 dl tykmælk
3 spsk. rød frugtfarve
 

Ganache creme:
200 gram overtrækschokolade ca.55 %
1/2 liter piskefløde
25-50 gram smør

Pisk sukker og æg let og luftigt. Bland de tørre ingredienser, og vend dem ned i massen sam-men med hvidvinseddike, margarine og tyk-mælk. Tilsæt farve, og rør godt sammen. Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 25 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 40 minutter. Lad kagen stå i formen et par minutter, inden den sættes på en rist for at køle af. 

Tag 200 g mørk chokolade og ½ liter piskefløde, kom det i en gryde og bring det langsomt op til kogepunktet. Du skal piske hele tiden og slukke når det kommer til kogepunktet. Herefter kan du lade det afkøle. Tilsæt evt. også lidt smør (25-50 gram) hvis du vil have en mere smørbar ganache.

Del kagen i 2 dele, og kom ganache på den ene. Læg bundene sammen (den uden ganache lægges øverst). Dæk hele kagen med ganache.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side