Eng. chokolademuffins

Ingredienser:

2   Æg 

300  g. sukker

1.5 tsk. Vanillesukker  (kan undværes)

1 knsp.  Salt

4 spsk.  Kakao

175  g. Hvedemel

100  g. Smør

50    g.  Mørk chokolade 55%

                                                
Forslag til pynt
:

200-300 g. Fondant til blomster med stilk eller andre sjove mønstre – pastafarve til blomsterhovedet.

 

Start med at smelte smørret og lad det køle af.

Æg og sukker piskes (det meget sukker gør kagerne specielle), heri blandes vanillesukker, salt, kakao, chokolade, mel og til sidst det smeltede - men afkølede - smør.

Dejen fordeles i 12 smurte muffin- eller linseforme, der stilles tæt i en lille bradepande eller aluform.

Bages ved svag varme, 150°, i 25 - 30 min. Ved den lange bagetid bliver kagerne marengsagtige! Kagerne tages ud, de synker lidt sammen.

Når de er næsten kolde, tages de fra formene og køles ned i køleskab.

Forslag til pynt:
Derefter formes der ud af hvid fondant stilk med blade og den runde ring i blomsten. Blomsterhovederne skal farves røde med pastafarve.

Der kan også formes stjerner og andre kreative ideer.


Min opskrift på engelske chokolademuffins har lige været i ude og hjemme oktober 2011 og vandt præmie for den kom i - se link:
http://www.udeoghjemme.dk/Kage/Muffins/2011/10/engelske-chokolademuffins.aspx

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side