Banan,valnød,chokois

Flødeis en liter:

1/2 liter piskefløde
3 past. æggeblommer
100 gram florsukker
Korn af 1 vaniliestang

Fyld:

2-3 bananer
50 gram valnødder
50-100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommerne, sukker og vanilie til en luftig æggesnaps..
Vend flødeskummet i æggesnapsen. Skær banan, valnødder i mindre stykker og hak chokoladen.

Hæld cremen bøtte og bland med valnød, chokolade, banan. Sæt låg på

bøtten og i fryseren med den. Frys isen i mindst 4 timer. Ved servering tø isen op i god tid.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

jill dalsgaard | Svar 26.05.2014 22.44

Hej Diana
Har lavet din blåbæris og lakridsis til vores fest på lørdag,og de smager suverænt godt.Tak for opskriften.
Kh Jill (kirkegården)

Karina | Svar 23.08.2011 21.09

Testet, den er bare Yummi!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side