Rocky road cupcake

12-16 Cupcakes:

3 økologiske æg
250 g sukker
1 tsk vaniljesukker
5 0 g smør
1 dl cremefraiche
2 spsk kold kaffe
350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
4 spsk god kakao
1 nip salt
100 g god mørk chokolade (70%)
2 håndfulde chokoladekarameller
2 håndfulde miniskumfiduser
200 g saltede peanuts

Fudge cremeglasur

1 1/2 dl piskefløde
1/2 dl mælk
2 spsk honning
200 g god mørk chokolade (70%)
1 spsk smør

chokoladekarameller,
saltede peanuts og miniskumfiduser til pynt.

1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
3. Smelt smør, tilsæt creme fraiche og kaffe, og bland det i æggemassen.
4. Rør hvedemel, bagepulver, kakao og salt sammen, og vend det i æggemassen.
5. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over simrende vandbad.
6. Hæld chokoladen i dejen.
7. Put papirforme i en muffinform, og læg skiftevis dej,
karameller, skum fiduser og peanuts i Formene. Fyld dem 2/3 .
8. Bag kagerne midt i ovnen i cirka 12-15 minutter. Lad dem
køle af.

Fudge cremeglasur:
1. Kog piskefløde, mælk og honning i en lille gryde. Tag gryden af
 varmen, og lad det køle lidt af.
2. Hak chokoladen fint, og bland den med den varme mælk, til chokoladen smelter Rør smør i.
3. Tag en ske, og læg lidt glasur på midten af hver cupcake. Pynt med små stykker karamel, peanuts og miniskumfiduser.


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side