Hyldeblomst is med lakrids

1 liter is:

4 æggeblommer past.
100 gram florsukker
½ liter piskefløde
250-400 ml. Hyldeblomst saft efter egen smag.
50-100 gram Lakridspulver

1.Pisk æggeblommer og florsukker til det er cremet og luftigt.
2. Pisk fløden i en anden skål til let skum.
3. Vend flødeskummet i æggemassen.
4. Smag til med hyldeblomst saft efter behov.
5. Bland lakridspulver i isen og smag til.
6. Fordel ismassen i stor bøtte og lad den fryse mindst 6 timer

Flere opskrifter ligger her - søg på mit navn:
http://www.knorr.dk/opskrifter

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side