Pop cakes

20 Pop cakes

Chokoladekage eller anden kage:

175 g. smør

1 dl. vand

300 g. sukker

½ stk. vaniljestang

4 stk. æg

200 g. hvedemel

75 g. god kakao

1 tsk. bagepulver+

en anelse olie til at fedte silikoneformen med

en anelse flormelis til anretningen

 

Sådan gør du:

Smør og vand smeltes i en lille gryde. Vaniljestangen flækkes på den lange led og kornene skrabes ud med en lille kniv. Kornene mases sammen med en anelse af sukkeret på bordet med en paletkniv, således at kornene skilles ad.

Vaniljesukker, sukker og æggene piskes til tyk æggesnaps. Hvedemel, kakao og bagepulver blandes sammen og sigtes op i den tykke "snaps". Vend forsigtigt rundt. Tilsæt det smeltede smørvand mens det stadig vendes forsigtigt i dejen.

1 stk. silikone eller spring form (ca. 24 cm. i diameter) smøres godt og jævnt med olie og dejen fordeles heri og stryges jævnt ud. Bages ved 175 grader til den har sat sig og giver efter ved let tryk, ca. 35 - 40 minutter. Lad kagen køle helt ned inden den bruges.


Frosting:

100 g flødeost (må ikke være light)
1 tsk vaniljesukker
200 g flormelis

Sådan gør du:
1. Rør flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen i en skål.

2. Nu skal kagen smuldres i en stor skål. Brug fingrene eller en el-pisker.

3. Bland frosting med den smuldrede kage, så det hele er godt blan-det.

4. Form nu kugler i mundret størrelse af kagemassen.

5. Sæt kagerne på køl, så de er kolde, når de skal overtrækkes.


Overtræk:
400 g candy melts (1 pose) fås i mange farver
ca. 20 pinde

Pynt - sådan gør du:

1. Smelt candy melts i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovn - følg anvisning på posen.

2. Dyp 1 cm af pinden i candy melt, og sæt derefter kagen på pinden.

3. Dyp nu hele kagen i overtrækket. Lad kagen dryppe lidt af, mens du holder den over skålen.

4. Pynt evt. kagen med krymmel,  mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre. Du kan også lave fondant pynt til dem - se billederne.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side