Chili,lime og lakrids is

Ingredienser:

  • 2 pasteuriserde æg (ca. 1 dl)
  • 200 g akaciehonning/alm. honning (ca. 1½ dl)
  • ½ liter piskefløde 38%
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk fintrevet limeskal
  • 2-4 tsk Bulöw lakrids pulver
  • 1 spsk finthakket mild rød chilipeber

Pisk æg og honning til en lys og luftig æggesnaps. Pisk fløden til et let skum. Vend æggesnaps, flødeskum og limesaft sammen. Vend derefter forsigtigt limeskal, lakrids, chili i isblandingen. Kom blandingen i en form og stil den tildækket i fryseren i mindst 4 timer.

Tps: Hvis flødeisen er hårdt frossen, så stil den i køleskabet ca. ½ time.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

lene | Svar 14.05.2013 12.18

skal der ikke sukker i denne her

Diana Øgendahl 14.05.2013 17.24

Nej ikke når der er honning i den, det er istedet for sukker. Honning gør isen blød og cremet

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side