Marcipan/Mazarinkage

12 personer

Ingredienser:
250 gram ren rå marcipan
250 gram sukker
250 gram smør
5,5 æg
75 gram hvedemel

Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 5,5 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i.

Læg bagepapir i bradepanden og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader C.

Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist.

Pynt:
100 g Chokolade
75 ml fløde ca.
Lav et vandbad og smelt chokoladen og tilsæt fløden efter behov. Kagen kan nu trækkes over med chokolade og pyntes.

Tips:
Denne kage er lige så god at servere som konfekt. Den kan skæres
 ud i baner på ca. 6-7 cm brede og trækkes over med chokolade
og pyntes med røde cocktailbær og nogle valnødder. Pak dem ind i
film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke
i køleskab.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Annette Lentz Pedersen | Svar 24.02.2012 15.17

Den lyder lækker synes jeg :) Knus Annette

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side