Brosten (honningkager med chokolade)

Brosten
½ kg honning
½ kg sukker
1 kg mel
2 tsk. Natron
2 tsk. Ingefær (kan udelades)
2 tsk. Nelliker
2 tsk. Kanel
3 æg

Pynt:
Glasur eller overtrækschokolade

Honning og sukker smeltes ved svag varme og afkøles lidt. Melet, der er sigtet sammen med krydderierne og natron, røres i tillige med æggene, og dejen æltes. Udrulles i pølser, der skæres ud og trilles i kugler, som trykkes lidt flade og bages ved jævn varme (ca. 185), dyppes mens de endnu er varme i hvid eller farvet glasur eller chokolade på dem når de er kolde. Disse kager kan gemmes meget længe og er bedst efter nogle dage.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 18:05

Nåååhhh! 😘

...
02.12 | 18:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

...
02.12 | 17:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆

...
24.03 | 23:02

Rigtig flot hjemmeside, håber vi en anden gang mødes til endnu et inspirerende kursus, det var rigtig hyggeligt og dine makroner smagte såååååå godt😀
Mona

...
Du kan lide denne side